Coerver curriculum

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Coerver Coaching’s nieuwe 3-delige DVD serie en het boek ‘A New Era’ zijn meer dan alleen een uitbreiding van de productcatalogus, deze producten zijn de blauwdruk voor Coerver Coaching in het nieuwe millennium.

Het nieuwe curriculum wordt weergegeven in de Pyramid of Player Development. Deze piramide bestaat uit 6 bouwstenen.

Iedere bouwsteen bestaat uit een combinatie van trainingsoefeningen voor alle leeftijden. Veel van deze oefeningen komen voor in de Coerver Coaching boekenserie ‘Master class’ en in de ‘New Era’ videoserie. Ze kunnen worden gebruikt door coaches die trainingssessies aan het plannen zijn en door spelers die thuis willen oefenen.

 ‘Ball Mastery’ is de grondslag van de ontwikkeling van iedere speler en is essentieel voor vooruitgang in de piramide. Maar de piramide is geen ladder waarop een bepaald niveau moet worden behaald voordat kan worden begonnen aan de volgende bouwsteen. Iedere bouwsteen is verbonden aan de anderen, en vooruitgang wordt bereikt wanneer de techniek op ieder punt verbeterd.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]