WAT DOET COERVERWERKT?

Wij zijn er om alle mensen die bezig zijn met voetbal te ondersteunen in hun visie. Wij versterken de voetbalverenigingen met onze diensten, producten, mensen en expertise. Samen proberen wij met de verenigingen niet alleen de huidige clubcultuur te behouden maar deze zelfs te versterken. Door te focussen op continuïteit, professionaliteit en ontwikkeling van diensten, producten, mensen en activiteiten zorgt CoerverWerkt ervoor dat de verenigingen kwalitatief groeien met veel plezier.

 

VOETBALVERENIGINGEN

CoerverWerkt is een logisch vervolg op de ontwikkeling die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt, de kennis die wij hebben opgedaan en het netwerk dat we hebben opgebouwd.

Het zij met een voetbalactiviteit, een of meerdere trainers of trainerscoördinatoren tot volledige ondersteuning van de vereniging. Mocht je benieuwd zijn naar wat wij voor jouw vereniging kunnen betekenen dan horen wij het graag!

TRAINERS

CoerverWerkt werkt met gediplomeerde Coerver Coaches. Dit houdt in dat de trainer naast de opleiding van de KNVB ook een Coerver opleiding heeft gehad en beschikt over de benodigde EHBO opleiding en up to date V.O.G.

CoerverWerkt heeft op meerdere voetbalverenigingen professionele trainers die begeleiding bieden aan de trainers van de betreffende voetbalverenigingen. Daarnaast zijn er ook trainerscoördinatoren die deze jeugdtrainers begeleiden en de trainingsdagen tot een succes maken.

DIRECT BEREIK

CoerverWerkt heeft een direct bereik bij meerdere clubs en honderden spelers. De exposure van CoerverWerkt op de verscheidene voetbalverenigingen is groot. Dit komt door het aantal voetbalverenigingen waar wij mee samenwerken, de trainers/coördinatoren van CoerverWerkt en haar activiteiten.

WAAROM COERVER WERKT?

Met onze producten en diensten wordt de kwaliteit, continuïteit, professionaliteit en PLEZIER verhoogd. We stimuleren alle mensen om het voetbal leuker te gaan vinden, meer betrokken te zijn en langer bij de vereniging te blijven. Professionele begeleiding voor elke voetbalvereniging voor elke speler!