Meld je aan voor een van onze academies en ontvang €120,- korting

In het kader van ons 10 jarig bestaan hebben wij een speciale actie voor onze partnercub leden. Meld je voor 1 september aan voor een van onze Coerver Coaching Academy trainingen en profiteer van €10,- per maand korting ( €120,- per jaar)
Actie tarief is geldig voor één jaar totdat de klant opzegt

First Skills Club

Bij de Coerver First Skills Club leert uw kind de basis voetbalvaardigheden. De trainingen worden gehouden op het Bijlmer Sportpark en Sportpark Ookmeer in Amsterdam.

Het biedt een veilige leeromgeving voor uw kind, zachte ondergrond “kunstgras” en veilige materialen waar zij mee zullen trainen.

Coerver Coaching Academy

Bij de Coerver Academy besteden wij aandacht aan het aanleren van de basis voetbalvaardigheden tot aan het verbeteren van de gevorderde voetbal “skills” voor spelers tussen de 7 en 12 jaar en spelers van 12 jaar en ouder. 

Goalkeeper Academy

Vanaf 3 september gaan we van start met de Coerver Goalkeeper Academy Seizoen 2023-2024. Het betreft hier een cursus van een seizoen waar wij met uw kind aan de slag gaan om de keepers vaardigheden aan te leren en om van hen nog betere keepers te maken. De ervaren keepers zullen tijdens de trainingen aan de hand van het gevorderd programma uitgedaagd worden.

Coerver High Performance Academy

De Coerver High Performance Academy is een trainingsprogramma speciaal ontwikkeld voor divisie-spelers, aangeboden door Coerver Coaching: The Original Ball Control Expert. Spelers die op divisieniveau voetballen krijgen de mogelijkheid tot extra voetbaltraining bij de High Performance Academy op het Bijlmer Sportpark in Amsterdam.