Coerver Girls – Partnerclub meidendag

Zondag 5 februari is het weer tijd voor dé Coerver Girls Partnerclub meidendag. Deze dag is speciaal voor meiden van 10 t/m 15 jaar die bij Coerver Coaching Partnerclubs spelen.

De Partnerclub meidendag staat in het teken van voetbaltraining volgens de Coerver methode, en vindt plaats op het Bijlmer Sportpark in Amsterdam. Als speelster van en bij een partnerclub kun jij hier geheel kosteloos aan deelnemen!

Dagprogramma

10:00 – 11:30: Training o.l.v. Coerver Coaches
12:00 – 13:00: Coerver Cup Toernooi

Coerver Girls

Inmiddels is het meiden- en vrouwenvoetbal één van de snelst groeiende sporten van Nederland, en is voetbal uitgegroeid tot de meest populaire sport voor meiden. Dit is een ontwikkeling die Coerver Coaching absoluut toejuicht, en daarom bieden wij deze speelsters graag de kans om zich verder te ontwikkelen in het voetbal middels de Coerver methode.

Coerver Coaching zet zich in om de deelname van meiden aan voetbal en de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal te vergroten. Coerver Coaching heeft wereldwijd een lange en trotse traditie in het meidenvoetbal van meer dan 35 jaar.

Coerver Girls Academy

De Coerver methode

Coerver Coaching is een trainingsmethode dat inmiddels in meer dan 50 landen actief is. Wij bieden een 38-jarig geëvolueerde trainingsmethode aan voor zowel spelers als trainers. Coerver Coaching is de nummer 1 trainingsmethodiek die wereldwijd wordt gebruikt.

In de Coerver methode sta jij als speelster centraal. Je ontwikkelt skills en vertrouwen, waarin balbeheersing, techniek en creativiteit centraal staan. Ons doel is om zelfverzekerde en creatieve speelsters en keepsters op te leiden, en ze naast een goede sportmentaliteit ook essentiële sociale vaardigheden mee te geven zoals fair play en respect.

Locatie:
Bijlmer Sportpark
Karspeldreef 501
1102 BX Amsterdam Zuidoost

Trainingsmoment:
Zondag 5 februari 10:00 uur tot 13:00 uur

Zorg dat je altijd 15 minuten van tevoren aanwezig bent.