Samenwerking Keepersschool Groot Amsterdam (KGA) en Coerver Coaching (CC)

Met heel veel genoegen en trots willen wij onze leden informeren over de samenwerking tussen KGA en CC.

Waarom een samenwerking?

De trainingsmethode van KGA heeft veel raakvlakken met de trainingsmethode van CC. Daarnaast zijn deze twee organisaties zeer ervaren in het verzorgen van professionele trainingen. Door de specifieke kennis op ieders vakgebied, vullen de twee voetbalorganisaties elkaar perfect aan.

Wat is het doel?

Het voornaamste doel is om de trainingen nog meer wedstrijd gericht te maken. Hiermee zullen de spelers nog meer in staat zijn om situaties in echte wedstrijden te herkennen. Dit zal een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van spelers en/of keepers in Amsterdam en omstreken.

Wat merken onze leden van deze samenwerking?

Momenteel is de samenwerking nog in de beginfase. Maar uiteindelijk zullen spelers/keepers en zelfs trainers worden uitgewisseld. Hierbij moet bijvoorbeeld gedacht worden aan specifieke oefenvormen, intensieve partijvormen en/of deelname aan (inter-) nationale toernooien.

In de komende tijd zullen wij onze leden op de hoogte houden van de ontwikkelingen van deze samenwerking. Voor vragen/opmerkingen kunnen onze leden mailen naar: info@coervercoaching.nl of ga naar http://www.keepersschoolgrootamsterdam.nl/contact-en-route/contact/

 

Logo CC en KGA

Coerver Coaching en Keeepersschool Groot Amsterdam

www.coervercoaching.nl

www.keepersschoolgrootamsterdam.nl