Coerver Coaching organiseert op vrijdag 7 mei 2021 een tweede Talentendag voor onze voetbalopleiding Coerver F.C. op het Bijlmer Sportpark in Amsterdam!

 

Coerver F.C.

Coerver F.C. is de enige ongebonden particuliere voetbalopleiding in Nederland. Wij volgen ons eigen pad en trainen via onze door de FIFA erkende Coerver methodiek. Bij Coerver F.C. zullen er drie trainingsmomenten zijn waarvan één moment gebruikt zal worden voor het spelen van een oefenwedstrijd. De wedstrijden worden aangepast aan het niveau van de spelers, waarbij we telkens een balans zullen zoeken tussen uitdaging en ontwikkeling. De trainingen worden gefaciliteerd op dinsdag en donderdag en de wedstrijd zal op de vrijdag plaatsvinden.

 

Champions Academy

De Champions Academy zijn de selectieteams van Coerver F.C. Deze teams hebben vier trainingsmomenten waarvan ook één moment gebruikt wordt voor een oefenwedstrijd. Deze oefenwedstrijden spelen wij tegen het hoogste amateurniveau of BVO’s. De trainingen vinden plaats op donderdag, vrijdag en zondag en de wedstrijd zal normaliter op dinsdag gespeeld worden. Wij zijn voornemens om volgend seizoen deel te nemen aan de KNVB competitie!

 

Extra’s voor de Champions Academy:

  • Jaarlijks trainingskamp en toernooien (bijkomende kosten)
  • Begeleiding van Richard Smith Fysiotherapie
  • Huiswerkbegeleiding
  • Uitgebreid nieuwste Adidas kledingpakket

Ben jij tussen de 7 en 17 jaar oud en wil jij gescout worden voor de Coerver F.C. of zelfs voor onze selectieteams de Champions Academy?

Meld je dan nu aan via onderstaand formulier en dan zien we je snel!