De Coerver High Performance Academy is een trainingsprogramma speciaal ontwikkeld voor divisie-spelers, aangeboden door Coerver Coaching: The Original Ball Control Expert. Spelers die op divisieniveau voetballen krijgen de mogelijkheid tot extra voetbaltraining bij de High Performance Academy op het Bijlmer Sportpark in Amsterdam.

Extra voetbaltraining op niveau!

Coerver Coaching academies zijn gericht op het maximaal ontwikkelen van iedere speler. Onze Coerver Coaches doen graag hun uiterste best om het beste uit een speler te halen. Wij doen dit door spelers te voorzien van professionele coaching, specifieke technische- en fysiologische trainingsprogramma’s, eerste klas faciliteiten en een uitgebreid ondersteuningsprogramma, zowel op als naast het veld.

Bij de High Performance Academy werk jij aan jouw individuele ontwikkeling!

Met onze High Performance Academy bieden wij een unieke omgeving waar spelers van divisies op niveau kunnen trainen, waarbij de voetbalspelers specifieke training krijgen van een BVO-trainer.

  • De Coerver High Performance Academy is exclusief voor divisie-spelers en speciaal genodigden vanaf 15 jaar en ouder.
  • De trainingen staan onder leiding van trainer Roel de Nooijer: specialistentrainer jeugdopleiding Excelsior Rotterdam.
BVO-specialistentrainer Roel de Nooijer heeft zijn Coerver Coaching Youth Diploma 1 behaald.

High Performance specialistentraining

De High Performance Academy is bedoeld voor divisie-spelers die aan bepaalde individuele ontwikkelpunten willen werken, en voor spelers die graag voetbaltraining krijgen op niveau.

High Performance specific specialistentraining

De bedoeling van de specialistentraining is dat de speler(s) trainen op specifieke punten. Hetgeen afhankelijk is van de individuele ontwikkelpunten en persoonlijke doelen van de speler(s) welke punten dit zijn de desbetreffende training.

The World’s No.1 Soccer Skills Teaching Method

Coerver Coaching is een trainingsmethodiek die inmiddels in meer dan 50 landen actief is. Wij bieden een 38-jarig geëvolueerde trainingsmethode aan voor zowel spelers als trainers. Coerver Coaching is de nummer 1 trainingsmethodiek die wereldwijd wordt gebruikt.

Ons doel is om zelfverzekerde en creatieve spelers en keepers op te leiden, en ze naast een goede sportmentaliteit ook essentiële sociale vaardigheden mee te geven zoals fair play en respect.

Trainingsprogramma

Specialistentraining van de specialistentrainer van de jeugdopleiding van Excelsior Rotterdam: High Performance specific training van een BVO-trainer!

  • Trainingen o.l.v. BVO-trainer & Coerver Coach
  • Ball Mastery
  • Coerver Moves
  • Trainingen op maat: werken aan jouw kluspunten!
  • Suggesties? Aanmelden, en vul de lijst zelf aan!

Bijlmer Sportpark, Amsterdam
14:30 uur – 16:00 uur

Wat zijn de kosten?

  • De maandelijkse kosten zijn € 80,- per maand
  • Tijdelijk Jubileum Actie: € 40,- per maand
  • De eenmalige kosten zijn € 175,- voor het kledingpakket (t.w.v. € 320,-)
  • Niet leden van Coerver Coaching betalen eenmalig inschrijfkosten van € 25,-
  • Het kledingpakket bestaat uit een tenue (short, shirt, sokken) trainingspak en regenjas
  • De automatische incasso zal een maand vooruit geschieden

De overige maandelijkse kosten zullen de maand van tevoren automatisch afgeschreven worden na het afgeven van de machtiging. Het machtigingsformulier zal bijgevoegd worden in de bevestigingsmail die u ontvangt na het voltooien van de aanmelding. Lever deze zo snel mogelijk in door het ingevuld naar ons te mailen of via de post, alleen bij het afgeven van de machtiging ontvangt u het kledingpakket. Bij de eerste training kan in eigen kleding worden getraind, bij de eerstvolgende training is het verplicht om in de Coerver Coaching kleding te trainen.

Locatie:
Bijlmer Sportpark
Karspeldreef 501
1102 BX Amsterdam Zuidoost

Trainingsdag en tijd:
Zondag 14:30 uur tot 16:00 uur

Zorg dat je altijd 15 minuten van tevoren aanwezig bent.

Wij trainen elke zondag door behalve op onderstaande data:
Zondag 25 december 2022
Zondag 1 januari 2023
Zondag 9 april 2023

BELANGRIJK WIJ COMMUNICEREN ALTIJD PER MAIL OF VIA SPOND!

Spreekt ons programma u en uw kind aan en wilt u uw kind aanmelden, dan kunt u onderstaande aanmeldformulier invullen.

High Performance Academy seizoen 2023-2024

Stap 1 van 3 - Gegevens