De Coerver High Performance Academy is een trainingsprogramma speciaal ontwikkeld voor divisie-spelers, aangeboden door Coerver Coaching: The Original Ball Control Expert. Spelers die op divisieniveau voetballen krijgen de mogelijkheid tot extra voetbaltraining bij de High Performance Academy op het Bijlmer Sportpark in Amsterdam.

Extra voetbaltraining op hoog niveau!

Coerver Coaching academies zijn gericht op het maximaal ontwikkelen van iedere speler. Met onze High Performance Academy bieden wij een unieke omgeving waar spelers van divisies op hoog niveau kunnen trainen, waarbij de voetbalspelers training krijgen van onze hoofdtrainer.

Bij de High Performance Academy werk jij aan jouw individuele ontwikkeling!

De Coerver High Performance Academy is exclusief voor divisie-spelers en speciaal genodigden vanaf 15 jaar en ouder. De trainingen staan onder leiding van onze hoofdtrainer Erbim Fagu.

BVO-specialistentrainer Roel de Nooijer heeft zijn Coerver Coaching Youth Diploma 1 behaald.
Coerver Coach Erbim Fagu

Coerver Coach Erbim Fagu is onze hoofdtrainer die leiding geeft aan de trainers van Coerver Coaching Nederland.

Erbim heeft een ongekend track record. Zo is hij als voetballer actief geweest op het hoogste niveau, en is hij in het bezit van UEFA C, B en A diploma. Daarnaast heeft Erbim ervaring als trainer bij de Albanese profvoetbalclub KF Tirana. De profvoetbalclub uit de hoofdstad Tirana is de succesvolste club uit Albanië.

High Performance specialistentraining

De High Performance Academy is bedoeld voor divisie-spelers die aan individuele ontwikkelpunten willen werken, en voor spelers die graag voetbaltraining krijgen op hoog niveau.

Specialistentraining

Het High Performance specialisten trainingsprogramma is bedoeld om de fysieke, technische, tactische en mentale vaardigheden van voetballers te verbeteren.

Deze gespecialiseerde trainingen zijn gericht op het verbeteren van de algehele prestaties, behendigheid, snelheid, uithoudingsvermogen, decision-making en spelspecifieke vaardigheden om uit te blinken in competitieve wedstrijden en topprestaties te bereiken.

Bovendien kan het programma spelers helpen teamwork, communicatie en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen, waardoor een samenhangende en succesvolle teamdynamiek op en buiten het veld wordt bevorderd. Uiteindelijk is het doel om het potentieel van de spelers te maximaliseren en bij te dragen aan hun succes op lange termijn in het voetbal.

Daarnaast biedt het High Performance specialisten trainingsprogramma eersteklas coaching en expertise in verschillende aspecten van het spel, waaronder positiespecifieke vaardigheden en tactisch bewustzijn. De professionele coaching draagt bij aan de ontwikkeling van spelers en helpt hen hun volledige potentieel als voetballer te bereiken.

Nummer 1 trainingsmethodiek

The World’s No.1 Soccer Skills Teaching Method

Coerver Coaching is een trainingsmethodiek die inmiddels in meer dan 50 landen actief is. Wij bieden een 39-jarig geëvolueerde trainingsmethode aan voor zowel spelers als trainers. Coerver Coaching is de nummer 1 trainingsmethodiek die wereldwijd wordt gebruikt.

Ons doel is om zelfverzekerde en creatieve spelers en keepers op te leiden, en ze naast een goede sportmentaliteit ook essentiële sociale vaardigheden mee te geven zoals fair play en respect.

High Performance trainingsprogramma

Voor het High Performance specialisten trainingsprogramma zijn specifieke trainingselementen opgenomen om aan de individuele ontwikkeldoelen te werken.

Coerver Ball Mastery & Coerver Moves

Technische oefeningen die in een kleine ruimte worden gedaan, die de speler helpen in grotere ruimtes en meer spelrealistische oefeningen.

Technische training

Oefeningen gericht op het verbeteren van balcontrole, nauwkeurigheid van passen, schieten, dribbelen en andere fundamentele vaardigheden. Specifiek voor de positie van elke speler.

Fysieke conditie

Intensieve en gestructureerde trainingen om kracht, snelheid, behendigheid en uithoudingsvermogen te verbeteren. Dit omvat krachttraining, plyometrie, snelheidsoefeningen en intervaltraining.

Tactische training

Sessies om inzicht te krijgen in teamstrategieën, formaties en spelersrollen, evenals decision-making en spelintelligentie.

Positiespecifieke training

Trainingssessies op maat gericht op vaardigheden, eigenschappen en kenmerken die nodig zijn voor elke speler zijn specifieke positie op het veld.

Persoonlijke coaching

Eén-op-één begeleiding en feedback om de individuele sterke en zwakke punten aan te pakken. Met behulp van video-analyse van wedstrijden en trainingen.

Vriendschappelijke wedstrijden

Oefenwedstrijden om geleerde vaardigheden toe te passen in een echte wedstrijdsituatie.

Wat zijn de kosten?

  • De maandelijkse kosten zijn € 80,- per maand ( bij 1 x in de week trainen op woensdag of zondag)
  • De maandelijkse kosten zijn €150,- per maand ( bij 2x per week trainen op woensdag én zondag)
  • De eenmalige kosten zijn € 185,- voor het kledingpakket (t.w.v. € 320,-)
  • Niet leden van Coerver Coaching betalen eenmalig inschrijfkosten van € 25,-
  • Het kledingpakket bestaat uit een tenue (short, shirt, sokken) trainingspak en regenjas
  • De automatische incasso zal een maand vooruit geschieden

Toegang tot buitenlands trainingskamp/toernooi, dit brengt extra kosten met zich mee.

De eerste betaling zal worden voldaan via iDeal, de rest van de maandelijkse betalingen zullen automatisch geïncasseerd worden.
Na de aanmelding ontvangt u een machtigingsformulier per mail dat u na ondertekening naar ons kunt opsturen.

Locatie:
Bijlmer Sportpark
Karspeldreef 501
1102 BX Amsterdam Zuidoost

Trainingsdag en tijd:
Woensdag 18:30 uur tot 20:00 uur
Zondag 11:30 uur tot 13:00 uur

Zorg dat je altijd 15 minuten van tevoren aanwezig bent.

Wij trainen elke zondag door behalve op onderstaande data:
Zondag 24 december 2023 (Kerstavond)
Zondag 31 december 2023 (Oudejaarsavond)
Zondag 31 maart 2024 (Pasen)

BELANGRIJK WIJ COMMUNICEREN ALTIJD PER MAIL OF VIA SPOND!