Coerver Intro cursus Women’s only

Coerver Intro Cursus Womens Only

Welkom bij de allereerste Coerver Coaching Intro Cursus speciaal ontworpen voor vrouwelijke voetbaltrainers! Op zondag 26 mei heeft onze nieuwe partnerclub SV Zeist de primeur met deze unieke gelegenheid in Nederland.

In een tijdperk waarin het vrouwenvoetbal een exponentiële groei doormaakt en een steeds prominentere plek inneemt binnen het Nederlandse voetbal, is het essentieel om de ontwikkeling van vrouwelijke trainers te bevorderen. Deze unieke gelegenheid biedt vrouwelijke voetbaltrainers de kans om kennis te maken met de Coerver Coaching methode. Op de locatie van SV Zeist presenteren we een inspirerende dag vol inzichten en praktische trainingen. Mis deze kans niet en schrijf je vandaag nog in!

Trainerscursussen

Wij hebben het doel om spelers en trainers beter te maken. Onze cursussen zijn erkend door de FIFA en wij zijn bijscholingspartner van de KNVB. Daarom kun je met deelname ook KNVB studiepunten verdienen! De trainerscursussen houden we aan volgens de Coerver Coaching methode.

Coerver Intro Cursus Womens Only pakket

Het doel van de Coerver® Intro Cursus Womens Only is om de aanwezigen, ongeacht het professionele coaches, junior coaches, vrijwillige ouders of docenten zijn kennis te laten maken met de Coerver® Coaching methode.

De deelnemers zullen leren hoe de Skills van Ball Mastery naar wedstrijd effectieve situaties te vertalen. Hierbij zal de focus liggen op de Coerver Ball Mastery & Coerver 1v1 Moves, dit zijn belangrijke skills, ongeacht leeftijd, niveau of positie.

Coerver® Intro Cursus Womens Only pakket van € 135,- per coach bestaande uit:

  • 6 uur expertbegeleiding vanuit Coerver® Coaching
  • Oefenstof, Drills & Games
  • Coerver® Intro Handboek
  • Coerver® Intro Certificaat
  • 3 KNVB studiepunten  

Wat kun je verwachten?

  • Deskundige training en onderwijs van Rainel Woerdings, C.E.O. Coerver Coaching Nederland en Technical Director
  • De meest actuele coaching content “The World’s Number One Soccer Skills Teaching Method”
  • Hoe vertaal ik de Coerver Skills van Ballmastery naar wedstrijd effectieve situaties

Data:
Zondag 26 mei 2024

Inloop: 11:00 uur
Aanvang: 11:30 – 17:30 uur

Locatie:
SV Zeist
Huis ter Heideweg 19
3712 DZ
Huis Ter Heide