Coerver Stage Trainingen

Tijdens de Coerver Stage Trainingen krijgen spelers de kans om zichzelf in de kijker te spelen onder toeziend oog van de Coerver Scouts.

Aan de hand van verschillende oefenvormen, partijvormen en mogelijk een wedstrijd kan jij jezelf bewijzen bij de Coerver Scout om je vervolgens bij de “Champions Academy” te voegen.

Champions Academy

Voor onze Champions Academy seizoen 2023 – 2024 zijn wij op zoek naar gemotiveerde spelers (geboortejaren 2008 en 2009), die nog meer uitdaging zoeken in effectieve trainingen en hun ontwikkeling een boost willen geven.

Leeftijdscategorie en trainingsdagen:
O15/O16 met vijf voetbalmomenten: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

De wedstrijden in de KNVB competitie worden gespeeld op zaterdag. Daarnaast spelen wij op de dinsdagen wedstrijden op maat, waarbij we de tegentanders op teamniveau uitkiezen om de ontwikkeling van het team te bevorderen.

– Training volgens de BVO-structuur
– 5 voetbalmomenten per week
– Training volgens onze unieke FIFA erkende methode
– Fysieke loop- en coördinatietraining
– 2 wedstrijden per week
– 4 scoutingsdagen gedurende het seizoen

Waar moet je aan voldoen?

– Heeft een topsportmentaliteit, evenals de ouders/verzorgers
– Is aanwezig en voelt zich verantwoordelijk voor zijn eigen ontwikkeling
– Heeft zelfdiscipline en is intrinsiek gemotiveerd
– Heeft een goede conditie (niveau: tenminste trap 10 shuttle run test)

Indien dat JIJ laat zien dat je ready bent zullen wij je aanbevelen bij onze samenwerkende scoutingpartners: Ajax, FC Utrecht, FC Volendam, Almere City FC en AFC om jezelf in de kijker te spelen.

Wat is Coerver Coaching?

Coerver Coaching is een internationale voetbalopleiding dat inmiddels in meer dan 50 landen actief is. Wij bieden een 38-jarig geëvolueerde trainingsmethode aan voor zowel spelers als trainers. Samen met adidas dat ruim 35 jaar global partner is, is Coerver Coaching de nummer 1 trainingmethodiek die wereldwijd wordt gebruikt.

Coerver Player Pathway

Aanmelden Coerver Stage Trainingen

1Gegevens Ouder/Verzorger
2Gegevens deelnemer
3Betaalgegevens