WIJ TRAINEN JEUGD 

First Skills

Bij de Coerver First Skills Club leert uw kind de basis voetbalvaardigheden. Het biedt een veilige leeromgeving voor uw kind, zachte ondergrond ‘kunstgras’ en veilige materialen waar zij mee zullen trainen. Dit programma is voor een geheel seizoen waar de mogelijkheid is om per maand in te kunnen stromen. De trainingen worden gehouden op het Bijlmer Sportpark in Amsterdam Zuidoost.

Coerver Academy

Het doel van de Coerver Academy is om iedere speler zich maximaal te laten ontwikkelen. Dit wordt bereikt door iedere speler te voorzien van professionele coaching, specifieke technische- en fysiologische trainingsprogramma’s, eersteklas faciliteiten en een uitgebreid ondersteuningsprogramma

De Performance Academy

De Performance Academy is een speciaal ontwikkelt programma voor jongens en meisjes van 11 – 18 jaar die worden geselecteerd om een geheel voetbalseizoen in een vaste samenstelling te trainen. Het doel is om iedere speler maximaal te laten ontwikkelen. Dit wordt bereikt door iedere speler te voorzien van professionele coaching, specifieke technische- en fysiologische trainingsprogramma’s, eersteklas faciliteiten en een uitgebreid ondersteuningsprogramma.