Verslag 1v1 Play Like The Stars Trainersmodule…

 

1v1 trainingsmodule

Zondag 18 oktober j.l. was de eerste 1v1 Play Like The Stars Trainersmodule 2015. De module werd voor de eerste keer goed bezocht met deelnemers van uit het hele land en onze buurland België. Daarnaast waren ook enkele deelnemers van de Youth Diploma van juni j.l. aanwezig. Met ruim 15 deelnemers was de cursus zeker succesvol. De inloop van de cursus was vanaf 9:00 uur en om exact 9:30 uur zijn wij van start gegaan met een theorie sessie gevolgd door een praktijk sessie. De praktijk sessie hebben wij om 13:30 uur afgerond. Iets later dan gepland mede door enthousiasme, veel gestelde vragen en goede interactie momenten.

De 1v1 is een topic, die weinig tot geen aandacht krijgt gedurende de KNVB cursussen. Daarom is en blijft de 1v1 voor KNVB gediplomeerde trainers een lastige materie in het voetbal.

Ben je geïnteresseerd? Je kunt je nog aanmelden voor de volgende 1v1 Play Like The Stars Trainersmodule op zondag 20 december 2015 op het Bijlmer Sportpark te Amsterdam. Wederom voor deze cursus ontvangen de deelnemers 2 KNVB Studiepunten.

 

1v1 trainingsmodule

 

1v1 trainingsmodule 2