De nummer 1 voetbalschool in Nederland

Coerver® Coaching is een internationale voetbalschool, dat inmiddels in meer dan 50 landen actief is. Wij bieden een 38 jarig geëvolueerd trainingsmethode aan voor zowel spelers als trainers. Samen met Adidas dat ruim 30 jaar Global Partner is, is Coerver® Coaching de nummer 1 trainingsmethodiek die wereldwijd wordt gebruikt.

PLAYER PATHWAY

Elke speler zal in een van de onder genoemde fases geplaatst worden. Dit is leeftijd afhankelijk.
 

FASE één: 4 – 6 jaar

Ontwikkelen de “First Skills“: Spelenderwijs leren.
 

FASE twee: 7 – 11 jaar

Ontwikkelen van de “Core Skills“: Verbeteren van het individu.
 

FASE drie: 11 – 16 jaar

Ontwikkelen van het “Team”: Ontwikkeling van effectieve teamspeler

DE TRAININGSOPBOUW THE PYRAMID OF PLAYER DEVELOPMENT ©1997

BALL MASTERY DE Basis – Concentratie
Het gevoel, controle en zelfvertrouwen dat effect heeft op alle andere facetten van de pyramide. Dit leert de spelers zich te CONCENTREREN.

RECEIVING & PASSING: Communicatie
Zonder teamwork is weinig mogelijk. Dit leert de spelers te COMMUNICEREN met elkaar.

1V1 MOVES: Zelfvertrouwen
Het ontwikkelen van de individuele skills om balbezit te houden, ruimte creëren, te passen dribbelen of schieten. Dit vergt creativiteit van de spelers. Dit zal het ZELFVERTROUWEN van de Spelers omhoog brengen

SPEED: Competitie
Mentale of Fysieke snelheid Met of Zonder bal, versnelling, reactie, keuzes maken. HierBij leren de spelers COMPETITIEF te zijn.

FINISHING: Creativiteit
Rondom doelgebied; Focus, Timing, Lef, Concentratie, Creativiteit, Scoren! De spelers leren CREATIEVER te worden bij het afronden.

GROUP PLAY: Samenwerken
Alles in één; combinatie spel:
Small group – Verdediging/Aanvallen
Fast break attack – Counter voetbal
Dit leert de spelers beter samen te werken en te combineren.

De geschiedenis van Coerver Coaching

Coerver Coaching werd in 1984 opgericht door Alf Galustian voormalig Wimbledon speler en voormalig Chelsea speler Charlie Cooke die beiden werden geïnspireerd door de filosofie van de legendarische Nederlandse trainer Wiel Coerver.

Alf en Charlie’s toewijding aan het spel en uitgebreide ervaring heeft de basis voor het bedrijf gevormd en Coerver Coaching gemaakt tot wat het nu is – een gerespecteerd en gewild voetbalmerk.

Door zijn manier van opleiden van trainers en ontwikkelen van spelers heeft Coerver Coaching een revolutie teweeg gebracht.