Wat is Coerver Partnerclub?

Het Coerver Partnerclub programma is een ‘Club’ ontwikkelingsprogramma waar wij op verschillende manieren onze expertise delen met clubs. Wij beschikken over ruime kennis en ervaring in het werken met amateurverenigingen waar u als partnerclub van kunt profiteren.

Coerver Coaching dé opleidingspartner van uw vereniging

 • Integreren van de Coerver methode in de opleidingsfilosofie van uw vereniging
 • Structuur in de trainingen middels de Coerver methode
 • Uitbreiden van kennis en vaardigheden middels een interne bijscholing aan vrijwilligers, clubtrainers en gediplomeerde trainers 

Middels verschillende Partnerclub Pakketten bieden wij verenigingen een passende ondersteuning middels de inzet van onze Coerver Coaches en de Coerver trainerscursussen.

De voordelen van Coerver Partnerclub

Online trainers omgeving

Kant- en klare Coerver training sessies, Ballmastery & Moves. Incl. afbeeldingen en video’s.

Integratie Coerver trainingen

Integreren van de Coerver methode binnen de opleidingsfilosofie van de vereniging

Interne trainersopleiding

Uitbreiding van kennis en vaardigheden van clubtrainers met het Coerver Coaching Curriculum

Partnerclub Pakketten

Voor elke club een passend pakket, we plannen graag een introductiegesprek in om aan de wensen van uw veriniging te voldoen. Van tientallen tot honderden leden, Coerver Coaching is er voor elke amateurvereniging in Nederland. Je wordt al Coerver Coaching Partnerclub vanaf € 295,- excl. btw per maand bij een contractduur van 24 maanden

Coerver Partnerclub Events

We komen graag met Team Coerver bij uw vereniging om samen een Coerver Event te organiseren. Van één dag(deel) tot een hele week, van 20 deelnemers tot 200 deelnemers.

 • Coerver Clinic
 • Coerver Voetbaldag(en)
 • Coerver Summer Camp
 • Coerver Play Like The Start Roadshow
 • Coerver Cup

Wat kan je verwachten?

 • Speler gaan aan de slag met het ontwikkelen van hun skills en vertrouwen onder begeleiding van de Coerver Coaches
 • Trainers krijgen de kans om zich intern bij te scholen met de Coerver methode
 • Elk event staat in het teken van één of meerdere specifieke thema’s aan de hand van onze Pyramid of Moves
 • Coerver®/adidas® certificaten en diverse prijzen
 • PLEZIER!

CoerverWerkt

CoerverWerkt heeft bij meerdere voetbalverenigingen gediplomeerde Coerver Coaches die begeleiding bieden aan de trainers van de betreffende voetbalverenigingen. Daarnaast zijn er ook trainerscoördinatoren die deze jeugdtrainers begeleiden en de trainingsdagen tot een succes maken.

Met onze producten en diensten wordt de kwaliteit, continuïteit, professionaliteit en het PLEZIER verhoogd. We stimuleren iedereen om het voetbal leuker te gaan vinden, meer betrokken te zijn en langer bij de vereniging te blijven. Professionele begeleiding voor elke voetbalvereniging en elke speler. 

Mocht je benieuwd zijn naar wat wij voor jouw vereniging kunnen betekenen dan horen wij het graag. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar info@coervercoaching.nl of bellen naar 020-7233630. 

Deze clubs gingen je voor

Meer informatie

Benieuwd wat Coerver Coaching voor uw vereniging kan betekenen? Vul dan het formulier in. Wij streven ernaar om binnen 7 dagen contact met u op te nemen en een eventuele vervolgafspraak in te plannen.

Partnerclub informatie aanvragen